Pridať recept

Vajíčkový rezeň

1
porcia
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
vajce
1 plátok
chlieb
1 hrsť
strúhanka
trochu
horčica

postup

Do malého tanierika, napr. spod šálky rozložíme strúhanku, na ňu rozbijeme vajíčko, posolíme a prisypeme strúhankou. Na menšiu panvicu rozohrejeme olej, opatrne vložíme vajíčko v strúhanke. Dáme pozor, aby nevytieklo žltko. Upečieme z oboch strán do zlatista. Chlieb natrieme horčicou, položíme naň vajíčkový rezeň a kolieska cibuľky, reďkovky alebo uhorku.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.