Bryndzové fornetti
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
lístkové cesto
250
g
bryndza
100
g
uvarené zemiaky
trochu
kôpor
soľ
2
ks
párky
2
ks
vajce
postup
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme na tenko a nakrájame 8 obdlžnikov. Naplníme plnkou, okraje potrieme žltkom, urobíme kapsičku a okraje pritlačíme, aby plnka nevytiekla. Potrieme vajcom a pečieme vo vyhriatej rúre asi 10 minút pri teplote 180 st. C.
2.
Príprava plnky:
Zemiaky uvaríme a popučíme, pridáme bryndzu, soľ, kôpor, uvarené a nakrájané párky. Dobre premiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.