Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové muffiny

eruska25
eruska25
5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
lístkové cesto
250 g
bryndza
2 ks
vajce
2 ks
cibuľa
150 g
oravská slanina
100 g
kyslá smotana
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Cibuľu očistíme a nakrájame na pásiky. Orestujeme na olivovom oleji. Medzitým si pripravíme lístkové cesto, ktoré vyvaľkáme, vykrojíme kruhy a natlačíme do foriem na muffiny. Na spodok dáme orestovanú cibuľu. Plnku urobíme z bryndze, kyslej smotany a vajec. Na cibuľu dáme plnku a vrch posypeme kockami slaniny. Dáme piecť do rúry na 200°C asi 25 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zaza03
2.4.2016 23:19 | |
+1 -0
Sú výborné :-) robím ich opakovane. Uvedená dávka mi vystačí na 24 ks muffín
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...