Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kelová polievka s klobásou

diabambulka
diabambulka
6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
kel
1 ks
cibuľa
trochu
olej
2 PL
hladká múka
4 ks
zemiaky
1 ks
klobása
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majorán

postup

Na oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu spolu s očisteným a pokrájaným kelom, nakrájanými zemiakmi a klobásou. Osolíme, zasypeme hladkou múkou, chvíľku orestujeme a zalejeme vodou. Varíme domäkka. Na záver dochutíme mletým čiernym korením a majoránkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...