Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kelová polievka s klobásou

diabambulka
diabambulka
6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
kel
1 ks
cibuľa
trochu
olej
2 PL
hladká múka
4 ks
zemiaky
1 ks
klobása
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majorán

postup

Na oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu spolu s očisteným a pokrájaným kelom, nakrájanými zemiakmi a klobásou. Osolíme, zasypeme hladkou múkou, chvíľku orestujeme a zalejeme vodou. Varíme domäkka. Na záver dochutíme mletým čiernym korením a majoránkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...