Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kelová polievka s klobásou

diabambulka
diabambulka
6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1/2 ks
kel
1 ks
cibuľa
trochu
olej
2 PL
hladká múka
4 ks
zemiaky
1 ks
klobása
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majorán

postup

Na oleji orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu spolu s očisteným a pokrájaným kelom, nakrájanými zemiakmi a klobásou. Osolíme, zasypeme hladkou múkou, chvíľku orestujeme a zalejeme vodou. Varíme domäkka. Na záver dochutíme mletým čiernym korením a majoránkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...