Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bublanina

taliana11
taliana11
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
3 ks
vajce
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilkový cukor
1 dl
olej
2 dl
mlieko
1 pohár
ovocie, maliny, čerešne čokoľvek

postup

Cukor vyšľaháme s vajíčkami, Pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom a vanilkový cukor,Vylejeme na plech, (vymastený alebo na papier na pečenie). Poukladáme ovocie a dáme do predhriatej rúry, pečieme na 180 C, Upečený necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom,

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...