Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Slivkový hrnčekový koláč

Ywett910
Ywett910
25
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
vajce
100 ml
hnedý cukor
podľa chuti
vanilkový cukor
100 ml
olej
100 ml
vlažné mlieko
400 ml
múka polohrubá
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 PL
kakao
podľa chuti
slivky
podľa chuti
jahody ovocie sa môže dať kompótové, mrazené alebo podľa sezóny

postup

1.
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a vlejeme olej, mlieko, múku rozmiešanú s kypriacim práškom a premiešame.
2.
Cesto narovnako rozdelíme a do jednej časti primiešame 1PL kakaa a 1-2PL mlieka Potom striedavo vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech (ja som použila s rozmerom 36x26cm)....špajdlou vytvoríme ľubovoľný vzor.
4.
Dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme, pri plynovej rúre tých 25-30 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
megalin
5.1.2016 18:30 | |
+1 -1
Ej ha,to môze byt dobrééééé,este to tak mat na tanieri
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...