Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pangasius na slaninke a cibuli

kucharka26
kucharka26
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
pangasius
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
kmín
korenie na ryby
maslo

postup

2.
Posypeme korením na ryby (cca 2 PL) a kmínom (1 PL). Premiešame a necháme cca 15 odležať.
3.
Slaninu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL masla (cca 10 min.).
5.
K osmaženej slaninke pridáme cibuľu a smažíme 15 min. na miernom plameni, pokým nebude cibuľa hnedá.
6.
Potom pridáme k cibuľovej zmesi rybu, jemne premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 15 min. Podľa chuti môžeme k zmesi pridať vodu zahustenú múkou, ale ja som mala rybu ešte trochu zmrazenú, preto mi pustila dostatok vody. Podávame so zemiakovou kašou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...