Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Pangasius na slaninke a cibuli

kucharka26
kucharka26
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
pangasius
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
kmín
korenie na ryby
maslo

postup

2.
Posypeme korením na ryby (cca 2 PL) a kmínom (1 PL). Premiešame a necháme cca 15 odležať.
3.
Slaninu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL masla (cca 10 min.).
5.
K osmaženej slaninke pridáme cibuľu a smažíme 15 min. na miernom plameni, pokým nebude cibuľa hnedá.
6.
Potom pridáme k cibuľovej zmesi rybu, jemne premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 15 min. Podľa chuti môžeme k zmesi pridať vodu zahustenú múkou, ale ja som mala rybu ešte trochu zmrazenú, preto mi pustila dostatok vody. Podávame so zemiakovou kašou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...