Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pangasius na slaninke a cibuli

kucharka26
kucharka26
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
pangasius
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
kmín
korenie na ryby
maslo

postup

2.
Posypeme korením na ryby (cca 2 PL) a kmínom (1 PL). Premiešame a necháme cca 15 odležať.
3.
Slaninu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL masla (cca 10 min.).
5.
K osmaženej slaninke pridáme cibuľu a smažíme 15 min. na miernom plameni, pokým nebude cibuľa hnedá.
6.
Potom pridáme k cibuľovej zmesi rybu, jemne premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 15 min. Podľa chuti môžeme k zmesi pridať vodu zahustenú múkou, ale ja som mala rybu ešte trochu zmrazenú, preto mi pustila dostatok vody. Podávame so zemiakovou kašou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...