Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľové bagety

domi4199
domi4199
4
porcie
145
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
špaldová múka alebo hladká
400 ml
teplá voda
10 g
soľ
10 g
sušené droždie
2 ks
cibuľa
1 ČL
kryštálový cukor

postup

2.
Pomaly ich opekáme na masti na miernom ohni do zlata, pridáme cukor, skaramelizuje a necháme vychladnúť.
3.
V miske zmiešame múku s teplou vodou, necháme pol hodiny napučať.
6.
Ráno posypeme papier múkou, z cesta vytvarujeme 4 bagety, necháme ešte hodinu podkysnúť. Bagety preložíme na predhriaty plech a pečieme v predhriatej rúre 25 minút pri 190 st. C. Hotové dáme na mriežku vychladnúť.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
diabambulka
11.6.2013 08:04 | |
+1 -0
pekný recept, uložený a veru čoskoro vyskúšam, ďakujem ;) (y)
kkatka11144
4.6.2013 13:39 | |
+0 -0
zdravím ,vie niekto na cesnekovu tmavu bagetku dobry recept prosím :) dakujem :P 8:|
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...