Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľové bagety

domi4199
domi4199
4
porcie
145
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
špaldová múka alebo hladká
400 ml
teplá voda
10 g
soľ
10 g
sušené droždie
2 ks
cibuľa
1 ČL
kryštálový cukor

postup

2.
Pomaly ich opekáme na masti na miernom ohni do zlata, pridáme cukor, skaramelizuje a necháme vychladnúť.
3.
V miske zmiešame múku s teplou vodou, necháme pol hodiny napučať.
6.
Ráno posypeme papier múkou, z cesta vytvarujeme 4 bagety, necháme ešte hodinu podkysnúť. Bagety preložíme na predhriaty plech a pečieme v predhriatej rúre 25 minút pri 190 st. C. Hotové dáme na mriežku vychladnúť.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
diabambulka
11.6.2013 08:04 | |
+1 -0
pekný recept, uložený a veru čoskoro vyskúšam, ďakujem ;) (y)
kkatka11144
4.6.2013 13:39 | |
+0 -0
zdravím ,vie niekto na cesnekovu tmavu bagetku dobry recept prosím :) dakujem :P 8:|
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia s označením A,...