Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Estónsky kringel zo špaldovej múky

kucharka26
kucharka26
115
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
1 ks
vaječný žĺtok
30 g
maslo
120 ml
sójové mlieko
1 KL
vanilkový cukor
1 KL
sušené droždie

Náplň

2 ks
škoricový cukor
50 g
maslo

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do pekárne chleba, zapneme program Cesto a necháme vykysnúť. Po vykysnutí cesto rozvaľkáme na tenký plát.
2.
Roztopené maslo zmiešame so škoricovým cukrom a potrieme ním cesto.
4.
Obe polovice cesta pretočíme cez seba a spojíme do kruhu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Alunka682
3.6.2013 16:48 | |
+1 -0
toto je Estonsky kringel..nie českký trdelník, ten vyzerá úplne inak...trdelník sa motá na válec,po upečení váľa v škorici... :( viz. obrázok
dobruchut.sk
4.6.2013 13:27 | |
+0 -1
Máte pravdu, už sme to opravili. Vďaka za postreh.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...