Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Estónsky kringel zo špaldovej múky

kucharka26
kucharka26
115
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

300 g
špaldová hladká múka
1
vaječný žĺtok
30 g
maslo
120 ml
sójové mlieko
1 KL
vanilkový cukor
1 KL
sušené droždie

Náplň

2
škoricový cukor
50 g
maslo

postup

1.
Suroviny na cesto dáme do pekárne chleba, zapneme program Cesto a necháme vykysnúť. Po vykysnutí cesto rozvaľkáme na tenký plát.
2.
Roztopené maslo zmiešame so škoricovým cukrom a potrieme ním cesto.
4.
Obe polovice cesta pretočíme cez seba a spojíme do kruhu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Alunka682
3.6.2013 16:48 | |
+1 -0
toto je Estonsky kringel..nie českký trdelník, ten vyzerá úplne inak...trdelník sa motá na válec,po upečení váľa v škorici... :( viz. obrázok
dobruchut.sk
4.6.2013 13:27 | |
+0 -1
Máte pravdu, už sme to opravili. Vďaka za postreh.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...