Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hrachová kaša s údeným mäsom

rennatte
rennatte
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hrach suchý
2 ks
bobkový list
4 strúčiky
cesnak
1 KL
majorán
4 PL
olej
3 PL
hladká múka
soľ
300 g
údené mäso

postup

1.
Deň vopred umytý a namočený hrach dáme variť spolu s údeným mäsom a bobkovým listom, po zovretí pozbierame vzniknutú penu a varíme 15-20 minút, nesolíme
2.
mäso vyberieme, nakrájame na plátky a odložíme, hrach varíme ďalej do mäkka
3.
po zmäknutí hrachu osolíme, pridáme polovicu pretlačeného cesnaku a majoránku, necháme povrieť, odstavíme a rozmixujeme na kašu, dáme späť na oheň variť
4.
z oleja a múky si pripravíme zápražku do ktorej pridáme zvyšok cesnaku, zalejeme studenou vodou,
6.
podávame s plátkami údeného vareného mäsa a čerstvým pečivom

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
galovicova.anna
15.4.2015 11:46 | |
+2 -0
výborný (y)
mona1965
2.12.2013 12:27 | |
+3 -0
jedlo hodne drevorubača
kaska639
4.6.2013 22:29 | |
+1 -0
nejaka je biela ta kasa-to je tou mukou !! do kase ??
rtxr
15.9.2016 08:31 | |
+0 -0
Fakt je poriadna hlúposť dávať do hrachovej kaše múku!!! To si ktorá "kuchárka" vymyslela?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...