Grilované kuracie slimáky
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
kuracie prsia
1
PL
med
soľ
6
strúčikov
cesnaku
olej
mletý zázvor
tymian
mleté čierne korenie
sušená bazalka
oregano
anglická slanina
postup
Z oleja, prelisovaného cesnaku, soli, medu a byliniek urobíme v malej miske marinádu. Kuracie prsia umyjeme, nakrájame pozdĺžne na plátky. Plátky opatrne naklepeme a potierame marinádou, potom na každý položíme jeden kúsok anglickej slaniny. Aj tú pretrieme marinádou a celý plátok stočíme do slimáka. Slimákov napichneme pre istotu na dve špajdle a môžeme dať grilovať. Grilujeme pomaly, aby sa mäso prepieklo aj vo vnútri, nie len na povrchu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.