Pridať recept

Zeleninové rizoto

ingrediencie

1 hrnček
ryža
maslo
mrazená alebo čerstvá zelenina
soľ
syr
mleté čierne korenie

postup

Uvaríme si hrnček ryže - do hrnca dáme 1 hrnček ryže a 2 hrnčeky vody. Pridáme soľ, prípadne vegetu a varíme do mäkka. Na masle si osmažíme mrazenú zeleninu - kukuricu, mrkvu, hrášok, zelené fazuľky... Zmiešame s uvarenou ryžou a podľa chuti dokoreníme. Podávame s postrúhaným syrom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.