Záhradnícky ražeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
slanina
2
ks
zemiaky
2
ks
cibuľa
2
ks
paprika
3
strúčiky
cesnaku
200
g
sviečkovica
250
g
bravčové stehno
200
g
teľacie stehno
4
PL
olej
drvené čierne korenie
soľ
postup
1.
Na menšie plátky nakrájame všetky druhy mäsa a striedavo ich napichujeme s plátkami slaniny, cibule, surových zemiakov, paprík a šampiňónov na kovové ihly alebo ražeň. Následne zmes potrieme prelisovaným cesnakom a posypeme drveným čiernym korením a pokvapkáme olejom.
2.
Za občasného obracania a potierania opekáme pripravený ražeň nad dreveným uhlím, mäso na kovových ihlách grilujeme na rošte. Po upečení mäso osolíme a okoreníme a servírujeme s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.