Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaný karfiol s kyslou kapustou

vacica
vacica
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
karfiol
3 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
300 g
kyslá kapusta
1 PL
olivový olej
4 ks
vajce
rozmarín
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

1.
Karfiol povaríme približne 5 minút vo vriacej vode. Potom ho vyberieme a v tej istej vode uvaríme mrkvu.
2.
Zeleninu vložíme do zapekacej misy, polejeme trochou oleja a osolíme, okoreníme.
4.
Dáme na približne 20 minút do rozohriatej rúry na 220 stupňov.
5.
Keď je kapusta chrumkavá, vylejeme na celú plochu vajcia a dopečieme približne 7 minút. Dobrú chuť !

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
boldipatrik
13.5.2014 09:19 | |
+0 -0
hmmmm (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...