Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Zapekaný karfiol s kyslou kapustou

vacica
vacica
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
karfiol
3 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
300 g
kyslá kapusta
1 PL
olivový olej
4 ks
vajce
rozmarín
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

1.
Karfiol povaríme približne 5 minút vo vriacej vode. Potom ho vyberieme a v tej istej vode uvaríme mrkvu.
2.
Zeleninu vložíme do zapekacej misy, polejeme trochou oleja a osolíme, okoreníme.
4.
Dáme na približne 20 minút do rozohriatej rúry na 220 stupňov.
5.
Keď je kapusta chrumkavá, vylejeme na celú plochu vajcia a dopečieme približne 7 minút. Dobrú chuť !

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
boldipatrik
13.5.2014 09:19 | |
+0 -0
hmmmm (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...