Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaný karfiol s kyslou kapustou

vacica
vacica
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
karfiol
3 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
300 g
kyslá kapusta
1 PL
olivový olej
4 ks
vajce
rozmarín
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

1.
Karfiol povaríme približne 5 minút vo vriacej vode. Potom ho vyberieme a v tej istej vode uvaríme mrkvu.
2.
Zeleninu vložíme do zapekacej misy, polejeme trochou oleja a osolíme, okoreníme.
4.
Dáme na približne 20 minút do rozohriatej rúry na 220 stupňov.
5.
Keď je kapusta chrumkavá, vylejeme na celú plochu vajcia a dopečieme približne 7 minút. Dobrú chuť !

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
boldipatrik
13.5.2014 09:19 | |
+0 -0
hmmmm (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...