Pridať recept

Hubačka

ingrediencie

250 g
čerstvé hríby
4 ks
zemiaky
250 ml
smotana na varenie
2 PL
hladká múka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
polievkové korenia

postup

Očistené hríby pokrájame na menšie kúsky. Zemiak tiež pokrájame na malé kúsky. Spolu dáme variť. Pridáme soľ a mleté čierne korenie. Keď sú zemiaky uvarené, pridáme smotanu rozmiešanú s múkou. Miešame, kým polievka nezačne kypieť. Dochutíme polievkovým korením.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Staročeská kulajda
Staročeská KULAJDA podľa tradičného receptu: Najlepšie hubové polievky na jednom mieste + video
Výborná krémová polievka z českej kuchyne, ktorú milujeme aj my Slováci. Vyskúšajte staročeskú kulajdu...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
TOP
Pea soup with smoked pork and croutons is in the plate
Najlepšie zimné polievky na jednom mieste: Zahrejú, zasýtia a neurobia prievan v peňaženke, fazuľová, kapustová aj cesnačka (recepty)
Výborné husté polievky, ktoré zahrejú, zasýtia a viete ich pripraviť za málo peňazí. V zime tento výber oceníte najviac.