Kurča v alobale
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
kurča
kečup
slanina
tvrdý syr
cibuľa
kápia
olej
maslo
postup
Kurča rozporcirujeme, osolíme a okoreníme. Do pekáča vložíme väčší kus alobalu tak, aby konce prečnievali. Z alobalu vytvoríme korýtko, do ktorého uložíme porcie kurčaťa, pokvapkáme kečupom a poprekladáme plátkami slaniny, syra, kolieskami cibule a kúskami kapie. Všetko pokvapkáme olejom a obložíme kúskami masla. Alobal dobre uzavrieme. Po 40 minútach alobal otvoríme, pokvapkáme vypečenou šťavou a pečieme, kým sa nevytvorí zlatistá kôrka. Podávame s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.