Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Falošná treska

dobruchut.sk
dobruchut.sk
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
tvaroh
tatárska omáčka
mrkva
uhorka šalátová
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
vajce

postup

Tvaroh si dáme do pripravenej nádoby. Do tvarohu pridáme tatársku omáčku, soľ a štipku čierneho korenia. Mrkvu a uhorku si nastrúhame na rezance a pridáme k tvarohu. Vajíčka si uvaríme na tvrdo a narežeme na kocky a pridáme taktiež k tvarohu. Cibuľu si nakrájame nadrobno a dáme to k tvarohu. Všetko spolu zmiešame a podľa vlastnej chuti ešte dochutíme. Dobrú chuť.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
avodamok
30.5.2013 18:09 | |
+0 -0
no neviem mne to tiež pripomína skôr pomazánku ja ju robím trocha inak už vela rokov dávam tu hned recept
neslusna2
10.2.2013 15:13 | |
+2 -0
to mi skôr príde ako pomazánka 8:|
Snehu1ienka
22.10.2012 12:10 | |
+2 -1
idem práve vyskúšať padlo mi to do oka a uvidíme....
4adrika73
11.11.2012 17:44 | |
+6 -1
no uz si ju robila ake to je chutove ak sa mozem opytat dakujem :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...