Pridať recept

FOTORECEPT: Millefoglie al cioccolato

ingrediencie

100 g
horká čokoláda
250 ml
šľahačka
2 PL
cukor
200 g
jahody
mäta
štipiek
práškový cukor

postup

1.
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli ( môžme pridať aj 50g masla).
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Zdroj: domi4199
 
2.
Čokoládu vylejeme na papier na pečenie potretý olejom a necháme stuhnúť v chladničke.
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Zdroj: domi4199
3.
Po stuhnutí krájame s teplým nožom obdĺžniky (cca 5x10 cm). Z jednej čokolády vyjde 12 kúskov.
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Zdroj: domi4199
4.
V miske vymiešame šľahačku s nakrájanými jahodami. Potom už len plátok čokolády položíme na tanier, potrieme šľahačkou a postup zopakujeme. Na vrch dáme jahody, mätu a posypeme práškovým cukrom.
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Fotorecept: Millefoglie al cioccolato
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
13.8.2014 15:28 | |
+5 -0
Nádhera,úžas a čokoláda sa môže pripraviť vopred a keď príde návšteva, len ušľahať šľahačku a návšteve padne sánka, ako v najluxusnejšej cukrárni. WOW!
Anonymný nick
31.3.2014 08:09 | |
+1 -1
Aku slahacku tam treba pouzit??? A inak vyzera fakt bozsky urcite ho vyskusam.
dobruchut.sk
1.4.2014 12:26 | |
+5 -0
33% smotanu na šľahanie