Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca parená knedľa

taliana11
taliana11
2
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
polohrubá múka
1 ks
žĺtok
1 ČL
soľ
250 ml
mlieko
1 ks
sušené droždie
1 ČL
cukor
50 ml
teplá voda

postup

Najprv si pripravíme kvások z teplej vody, droždia a lyžičky cukru. Necháme vykysnúť. Medzitým preosejeme múku, pridáme k nej soľ, žĺtok, kvások a teplé mlieko. Cesto vypracujeme a necháme ešte chvíľu vykysnúť. Vytvarujeme si knedle. V hrnci nad parou paríme knedľu 20 minút. Na záver ju troška potrieme maslom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
rona24
12.9.2015 21:33 | |
+2 -2
(y) (y) (y) super recept knedla je bombova jupíííí (y) (y) :) :) :)
modryzubok1
13.11.2013 12:02 | |
+8 -4
<3 výborný recept!!
Lily76KE
1.11.2013 10:05 | |
+8 -6
skúšala som a sú výborné,mäkučké ,syn len chodí a vyjedá ich samotné :) :)
taliana11
8.11.2013 18:31 | |
+10 -2
som strasne rada
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...