Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca parená knedľa

taliana11
taliana11
2
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
polohrubá múka
1 ks
žĺtok
1 ČL
soľ
250 ml
mlieko
1 ks
sušené droždie
1 ČL
cukor
50 ml
teplá voda

postup

Najprv si pripravíme kvások z teplej vody, droždia a lyžičky cukru. Necháme vykysnúť. Medzitým preosejeme múku, pridáme k nej soľ, žĺtok, kvások a teplé mlieko. Cesto vypracujeme a necháme ešte chvíľu vykysnúť. Vytvarujeme si knedle. V hrnci nad parou paríme knedľu 20 minút. Na záver ju troška potrieme maslom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
rona24
12.9.2015 21:33 | |
+1 -1
(y) (y) (y) super recept knedla je bombova jupíííí (y) (y) :) :) :)
modryzubok1
13.11.2013 12:02 | |
+8 -4
<3 výborný recept!!
Lily76KE
1.11.2013 10:05 | |
+8 -6
skúšala som a sú výborné,mäkučké ,syn len chodí a vyjedá ich samotné :) :)
taliana11
8.11.2013 18:31 | |
+10 -2
som strasne rada
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...