Kačacia pečeň na cibuľke
4
porcie
24
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
kačacia pečeň
40
g
kačacia masť
1
ks
cibuľa
štipiek
rasca
1
PL
hladká múka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
30
g
cibuľa
20
g
masť
postup
Na masti speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme trocha potlčenej rasce a opražíme do červena. Potom pridáme očistenú, usušenú pečeň a dusíme z každej strany asi 7 minút. Zaprášime múkou, trocha zalejeme polievkou z kostí alebo horúcou vodou a chvíľu ešte podusíme. Hotovú pečeň urovnáme na taniere, osolíme, okoreníme, polejeme šťavou a obložíme opečenou cibuľkou pokrájanou na kolieska.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.