Pridať recept

Kuracie rezne s broskyňami

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
100 g
hrozienka
100 ml
smotana
50 ml
pomarančový likér
200 ml
biele víno
400 g
broskyňový kompót
2 PL
olivový olej
2 PL
maslo
mleté biele korenie
soľ
citrónová šťava
cukor

postup

1.
Rezne nakrájame z kuracích pŕs, zľahka ich naklepeme pod fóliou, potom ich osolíme a okoreníme. Prudko ich opečieme na oleji a odložíme na teplé miesto.
 
2.
Plátky pokrájaných broskýň zľahka opražíme na masle, podlejeme vínom, likérom a smotanou. Mierne ich povaríme a keď sa šťava odparí, pridáme citrónovú šťavu, cukor a hrozienka, premiešame a prehrejeme.
3.
Rezne prelejeme šťavou s broskyňami a hrozienkami a môžeme podávať so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!