Bratislavský guláš
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
olej
4
ks
cibuľa
mletá červená paprika
soľ
2
PL
rajčiakový pretlak
20
g
hladká múka
postup
1.
Pripravíme mäso, nakrájame ho na menšie kúsky. Nakrájame nadrobno 3 cibule a potom opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme soľ štipku soli, mletú červenú papriku, mäso, necháme chvíľu podusiť. Premiešavame a podlievame vodou.
2.
Potom pridáme rajčiakový pretlak, poprášime múkou, podľa potreby podlejeme horúcou vodou a dusíme, až kým šťava nezhustne a neoddeľuje sa od tuku. Hotový guláš posypeme zvyšnou cibuľou nakrájanou na kolieska a dozlata opraženou na rozohriatom oleji. Môžeme primiešať aj na kolieska uvarené párky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.