Pridať recept

Šalát zo zelenej fazuľky s cibuľkou

ingrediencie

500 g
zelená fazuľka
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
trochu
ocot
trochu
olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
kôpor

postup

1.
Fazuľku si očistíme a umyjeme. Je dobré si ju nakrájať na menšie kúsky, potom si ju uvaríme v osolenej vode domäkka. Keď je uvarená, precedíme ju, opláchneme pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Po tom, ako sa vychladne pridáme do nej nadrobno pokrájanú cibuľku, ocot, olej, mleté čierne korenie a osolíme.
 
2.
Všetko dobre spolu premiešame a necháme 60 minút postáť. Pred podávaním ju môžeme posypať nasekaným kôprom a podávať s kyslou smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať