Pridať recept

Višne v griotke

ingrediencie

višne
griotka

postup

1.
Opláchneme zrelé višne, osušíme ich a zbavíme kôstiek. Nasypeme ich do pohárov, zalejeme griotkou tak, aby boli ponorené a zaviečkujeme.
 
2.
Je to dobrota, ktorú je možné použiť počas celého roka, či už na zmrzlinové poháre, palacinky alebo len tak pre chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Višňové dobroty
Chutné višňové dobroty: Lahodné koláče, džemy aj domáci likér
Máte radi višne? Čo všetko sa dá z nich pripraviť?
Višňový koláč s čokoládou a rumom: Letná pochúťka v podrobnom recepte
Kyselkavé višne v spojení s čokoládou sú skrátka fantastické.