Pridať recept

Rybacia-perkelová polievka

ingrediencie

2 dl
voda
zápražka
kyslá pochúťková smotana
kečup
soľ
kryštálový cukor
mrkva
cesnaku
cibuľa
uhorka šalátová
korenie
tatárska omáčka
treska

postup

Ako prvé si dáme variť vodu, do ktorej pridáme cesnak, cibuľu, korenie a miešame až kým nezovrie. Po zovretí musí odstať 2 hodiny, potom pridáme zápražku a cukor. Do misky dáme tresku, tatársku omáčku, kečup a zamiešame. Zmes pridáme do vody spolu s mrkvou, uhorkou, smotanou, soľou, cesnakom a dáme to znova uvariť. DOBRU CHUŤ
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Nevyhadzujte takmer prázdne poháre od horčice, ani nevylievajte uhorkový nálev. Všetko sa dá chutne zužitkovať!
Predtým než vyseparujete pohár s poslednými zvyškami horčice, fľašu od kečupu či paradajkovej omáčky alebo...
majonéza
Majonéza a tatárska omáčka – postrach zdravej výživy?
Viete si predstaviť zemiakový šalát bez majonézy alebo vyprážaný syr s hranolkami, hamburger alebo langoš bez...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Ako si vybrať mrazenú rybu
Vianoce a ryba – tieto dve slová idú v našich zemepisných šírkach ruka v ruke. Niektorí z nás preferujú...
Pripravte si domácu majonézu aj tatársku omáčku
Pripravte si domácu majonézu aj tatársku omáčku
Na šalát, na chlebíčky alebo ako prílohu k mäsku. Vyrobiť si tieto dve omáčky doma, nie je vôbec zložité.