Grilované pstruhy
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
pstruh
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
trochu
olej
40
g
maslo
1
ks
citrón
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Pstruhy si najskôr očistíme, pokvapkáme citrónovou šťavou rozmiešanou so soľou. Pstruhy necháme na chladnom mieste asi 30 minút. Potom ich potrieme olejom, trochu osolíme a vložíme do rozohriateho grilu. Takto pomaly opekáme.
2.
Pred podávaním pstruhy položíme na zohriate taniere, polejeme rozohriatym maslom, posypeme posekanou vňaťou a ozdobíme plátkom citróna. Môžeme podávať s opekanými zemiakmi a zeleninovou oblohou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.