Pridať recept

Kuracia paštéta

4
porcie
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
kuracie mäso
120 g
bravčová pliecko
1 ks
kuracia pečeň
100 ml
mlieko
1 ks
sendvič
2 ks
vajce
100 g
múka
1 štipka
soľ
1 trochu
korenie

postup

Pečené kuracie mäso, pečeň, bravčové pliecko a plátky bieleho sendviča namočené v mlieku zomelieme. Pridáme vajcia, múku, koreniny, soľ a dobre premiešame. Zmes vložíme do dobre vymastenej hranatej chlebíčkovej formy, zakryjeme alobalom, ktorý cez okraje upevníme. Formu postavíme do pekáča s horúcou vodou a pečieme v rúre pri 180°C asi 2 hodiny. Paštétu necháme vo forme vychladnúť. Potom ju zabalíme do alobalu.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 fantastické marinády na kuracie mäso: Na najchutnejšiu grilovačku
Kuracie mäso je ako stvorené na marinovanie, nakoľko samo o sebe nemá výraznejšiu chuť. Naopak chutí...
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
Sociálne siete nevynechávajú ani oblasť varenia a prípravy jedál. Viete, ako jednoducho vybrať šľachu...
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...