Rizoto z teľacieho mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
280
g
ryža
40
g
masť
300
g
teľacie mäso
120
g
koreňová zelenina
40
g
paradajkový pretlak
trochu
soľ
trochu
voda
1
štipka
petržlenová vňať
postup
1.
Teľacie mäso z pliecka alebo zo stehna v celku umyjeme a pokrájame na drobné kocky. Na masti zapeníme pokrájanú cibuľku, pridáme mäso, paradajkový pretlak, očistenú a pokrájanú zeleninu, soľ, trochu podlejeme vodou a udusíme do polomäkka.
2.
Potom pridáme prebratú a umytú ryžu, podlejeme vodou, zamiešame, prikryjeme a vložíme do rúry dusiť. Po udusený primiešame posekanú zelenú petržlenovú vňať. Podávame s uhorkou, olivami, alebo šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.