Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tradičná kapustnica s klobásou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

350 g
kyslá kapusta
200 g
bravčové mäso
masť
hladká múka
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list

postup

Bravčové mäso nakrájame na kúsky a uvaríme ho v osolenej vode. Potom ho vyberieme a odložíme. Do vývaru dáme kyslú kapustu, bobkový list a varíme asi 30 minút. Zapražíme zápražku, ktorú si pripravíme na cibuľke. Zamiešame a pridáme údenú klobásku nakrájanú na kolieska, uvarené kúsky bravčového mäsa, cesnak rozotreté so soľou, mleté čierne korenie a spolu povaríme. Uvarenú kapustnicu dochutíme. Podávame s kyslou smotanou. Naša kapustnica je na 3 porcie.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bibip
17.12.2013 21:48 | |
+9 -2
ha,my robime kapustnicu s klobasou udenou,krkovickou ,bocikom,a poriadnu hustu to je riz,
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...