Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tradičná kapustnica s klobásou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

350 g
kyslá kapusta
200 g
bravčové mäso
masť
hladká múka
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list

postup

Bravčové mäso nakrájame na kúsky a uvaríme ho v osolenej vode. Potom ho vyberieme a odložíme. Do vývaru dáme kyslú kapustu, bobkový list a varíme asi 30 minút. Zapražíme zápražku, ktorú si pripravíme na cibuľke. Zamiešame a pridáme údenú klobásku nakrájanú na kolieska, uvarené kúsky bravčového mäsa, cesnak rozotreté so soľou, mleté čierne korenie a spolu povaríme. Uvarenú kapustnicu dochutíme. Podávame s kyslou smotanou. Naša kapustnica je na 3 porcie.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bibip
17.12.2013 21:48 | |
+9 -2
ha,my robime kapustnicu s klobasou udenou,krkovickou ,bocikom,a poriadnu hustu to je riz,
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...