Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Tradičná kapustnica s klobásou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

350 g
kyslá kapusta
200 g
bravčové mäso
masť
hladká múka
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list

postup

Bravčové mäso nakrájame na kúsky a uvaríme ho v osolenej vode. Potom ho vyberieme a odložíme. Do vývaru dáme kyslú kapustu, bobkový list a varíme asi 30 minút. Zapražíme zápražku, ktorú si pripravíme na cibuľke. Zamiešame a pridáme údenú klobásku nakrájanú na kolieska, uvarené kúsky bravčového mäsa, cesnak rozotreté so soľou, mleté čierne korenie a spolu povaríme. Uvarenú kapustnicu dochutíme. Podávame s kyslou smotanou. Naša kapustnica je na 3 porcie.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bibip
17.12.2013 21:48 | |
+9 -2
ha,my robime kapustnicu s klobasou udenou,krkovickou ,bocikom,a poriadnu hustu to je riz,
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...