Pridať recept

Zapekané rezne so slaninou

ingrediencie

bravčové rezne
strúhanka
1 ks
vajce
hladká múka
anglická slanina
1 ks
cibuľa
soľ

postup

1.
Rezne naklepeme, osolíme a obaľujeme opačne, teda najskôr v strúhanke, potom vo vajci a nakoniec v múke. Obalené rezne vypražíme na panvici.
 
2.
Zapekaciu misu vyložíme plátkami slaniny, na ne poukladáme rezne, navrch cibuľu nakrájanú na kolieska. Tento postup opakujeme a vrstvíme dovtedy, kým máme rezne. Poslednú vrstvu tvorí cibuľa a slanina. Zakryjeme a zapečieme v rúre pri teplote 180 °C. Môžeme podávať s hranolčekmi alebo zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáca slanina
Domáca slanina – dôležitá je predpríprava a správne údenie
Plátok dobrej slaninky počas letnej opekačky je hotovým potešením. No rovnako vám urobí radosť aj počas zimy,...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!