Pridať recept

Hovädzie rezne v strúhanke

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso
strúhanka
3 ks
cibuľa
4 ks
vajce
3 dl
olej
soľ
mleté čierne korenie
1 ČL
horčica
vgeta
1 ČL
mletá paprika

postup

1.
Umyté mäso nakrájame na hrubšie plátky, ľahko ich naklepeme, osolíme a okoreníme. Každý rezeň potom v strúhanke 3 až 4-krát naklepeme. Vajcia rozšľaháme, namočíme do nich rezne a vypražíme ich na rozpálenom oleji. Hotové poukladáme do nízkeho pekáča.
 
2.
Na oleji dozlata osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu a na každý rezeň z nej dáme po lyžičke. Na panvicu s rozpáleným olejom pridáme horčicu, vegetu, mletú papriku a zalejeme horúcou vodou. Šťavou polejeme rezne na pekáči a pečieme ich 2 hodiny v rúre pri teplote 180 °C. TIP: Ak použijete na prípravu tohto jedla sviečkovicu alebo roštenku, doba tepelnej úpravy sa zníži o polovicu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
20.9.2015 12:02 | |
+21 -8
výborné (y)
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...