Šalát zo sleďov
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kyslá ryba
100
g
údený sleď
350
g
uvarené zemiaky v šupke
2
ks
jablko
1
ks
cibuľa
150
g
ochutená majonéza
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2
PL
olej
2
PL
ocot
trochu
pažitka
postup
Kyslé ryby a údené slede nakrájame na kúsky. Zemiaky nakrájame na plátky, cibuľu na kolieska a jablko na osminky zbavíme jadrovníka. Do misy dáme kyslé ryby, zemiaky, cibuľu, jablko, pažítku a zľahka premiešame. Ochutenú majonézu, soľ, korenie, olej a ocot vymiešame. Niekoľko hodín necháme oboje schladiť v chladničke a ochutíme si na tanieri majonézou podľa chuti.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.