Pridať recept

Guláš z teľacieho mäsa

ingrediencie

700 g
teľacie mäso
2 ks
cibuľa
60 g
tuk
2 kvapky
ocot
soľ
mletá červená paprika
20 g
hladká múka

postup

1.
Mäso pokrájame na väčšie kusy. Na tuku opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pokrájané mäso vložíme do vriacej vody a hneď vyberieme, pokvapkáme octom a pridáme k cibuli. Osolíme, pridáme mletú papriku a pol hodinu dusíme.
 
2.
Občas podlievame. Potom šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vývarom a ešte chvíľu podusíme. Podávame s haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...