Špagety so zomletým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
špagety
voda
soľ
3
PL
olej
1
ks
cibuľa
3
PL
paradajkový pretlak
mleté čierne korenie
1
strúčik
cesnaku
500
g
mleté bravčové mäso
petržlenová vňať
tvrdý syr
postup
1.
Posekanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme paradajkový pretlak, soľ, mleté čierne korenie, pretlačený cesnak a ešte spolu opražíme. Potom pridáme zomleté mäso a prikryté dusíme vo vlastnej šťave. Podľa potreby môžeme trocha podliať.
2.
Špagety uvaríme v osolenej vode, scedíme, dáme do misy a premiešame s poduseným mäsom. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a postrúhaným syrom.
Podobné recepty
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.