Pridať recept

Pšeničná kaša

ingrediencie

200 g
pšenica
1 liter
mlieko
soľ
olej
med
50 g
lieskové oriešky

postup

Mlieko necháme zovrieť. Potom doň pomaly pridáme mletú pšenicu, trochu osolíme a počas 5-tich minút stále miešame. Hotové na tanieri pokvapkáme slnečnicovým olejom, medom a posypeme strúhanými lieskovými orieškami.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
5 jednoduchých nápadov, ako ešte viac vylepšiť vašu obľúbenú zemiakovú kašu
5 super nápadov, ako vylepšiť vašu obľúbenú zemiakovú kašu
Každý z nás má overený postup, ako pripraviť perfektnú zemiakovú kašu. Časom sa však aj to najchutnejšie...
Oatmeal. Bowl of oatmeal porridge with strawberry, almond and milk on vintage light grey teal table. Top view in flat
Vieme, čo treba pridať do ovsenej kaše a zasýti na celé dopoludnie, stačí malá lyžička a navyše chutí oveľa lepšie!
Pridajte si lyžičku tejto suroviny do ovsenej kaše. Zvýrazní jej chuť a výživovú hodnotu.