Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výborný perník

Mirka281011
Mirka281011
30
porcií
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vajce
1 pohár
kryštálový cukor
1 balíček
škoricový cukor
3/4 pohárov
olej
2 poháre
mlieko
3 poháre
hladká múka
1 ks
kypriaci prášok
1 ks
kypriaci prášok do perníka
2 PL
kakao
1 ks
čokoládový puding
2 PL
džem
3 PL
rum

postup

Všetko vymiešame v jednej mise v poradí ako je napísané a vylejeme na plech, a dáme piecť na cca 20-25 minút na 180°C. Keď vychladne, potrieme ho džemom a polejeme čokoládou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...