Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Výborný perník

Mirka281011
Mirka281011
30
porcií
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vajce
1 pohár
kryštálový cukor
1 balíček
škoricový cukor
3/4 pohárov
olej
2 poháre
mlieko
3 poháre
hladká múka
1 ks
kypriaci prášok
1 ks
kypriaci prášok do perníka
2 PL
kakao
1 ks
čokoládový puding
2 PL
džem
3 PL
rum

postup

Všetko vymiešame v jednej mise v poradí ako je napísané a vylejeme na plech, a dáme piecť na cca 20-25 minút na 180°C. Keď vychladne, potrieme ho džemom a polejeme čokoládou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...