Pridať recept

Rýchla torta

ingrediencie

2 ks
smotana na šľahanie
2 ks
puding bez varenia
1 ks
mandarinkový kompót
3 ks
korpus

postup

Do misky si dáme šľahačku na šľahanie, pridáme puding. Polovicu pixle mandarínok, trosku mandarínkovej vody a vyšľaháme. Potom vezmeme korpus natrieme ho týmto krémom. Dáme korpus nato ďalší a opäť si pripravíme krém ako predtým. Po spravení torty ju je potrebne dať aspoň na 2 hodinky do chladničky, ale chutnejšia je keď stoji aj deň. Potom si ju pred papaním môžeme potrieť šľahačkou alebo niečím podľa chuti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Torta Panna cotta: Ľahučký dezert z čokoládovej a jahodovej peny
Svieža torta utkaná z peny z bielej čokolády a čerstvých jahôd.
Fondán a marcipán
Domáci marcipán a fondán: Overené recepty a postupy na ich prípravu
I keď sú dnes v móde nahé torty alebo krémové zdobené ovocím, stále si veľa ľudí potrpí na klasike. Z...
Smotanová torta s ananásom
Slávnostná ananásová torta: Táto silvestrovská pochúťka sa topí v ústach, prevalcuje aj ten najlepší cheesecake!
Chystáte silvestrovskú oslavu a hľadáte recept na slávnostnú tortu? Táto ananásová je vynikajúca a zvládne...
Prečo zaradiť mandarínky do jedálnička
Čo sa stane, ak zjete každý deň tri mandarínky?
Malé citrusové ovocie vždy poteší lahodnou chuťou, krásnou vôňou a príjemne prekvapí svojim nutričným...
Ako v obchode rozoznáte sladké mandarínky od kyslých? Takto spoznáte sladké a šťavnaté
Ako v obchode rozoznáte sladké mandarínky od kyslých? Tieto sú vždy sladké a šťavnaté
Aj vy ich v tomto mesiaci kupujete o niečo viac ako inokedy? Takto rozoznáte tie najlepšie!
Aj vy dávate preč bielu šupku z mandarínok? Veľká chyba!
Neodlupujte ju! Viete, prečo by sme mali jesť bielu šupku mandarínok?
Aj vy dávate preč bielu šupku z mandarínok? Veľká chyba!