Zavárané huby
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
suchohríby
80
g
cibuľa
1
ks
červená paprika
celé čierne korenie
soľ
horčicové semienka
bobkový list
ocot
cukor
Nálev
300
ml
ocot
30
g
cukor
30
g
soľ
postup
Umyjeme očistené huby a väčšie huby prekrojíme. Povaríme ich krátko spolu s papričkou v sladkokyslom náleve, ktorý si pripravíme z vody, octu, pokrájanej cibule, cukru, zo soli, bobkového listu, horčičných semienok a celého čierneho korenia. Potom ich naberačkou vyberieme, dáme do očistených pohárov aj s kúskami cibule a zalejeme vriacim nálevom. Uzatvoríme poháre a pod prikrývkou necháme vychladnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.