Pridať recept

Zavárané huby

ingrediencie

500 g
suchohríby
80 g
cibuľa
1 ks
červená paprika
celé čierne korenie
soľ
horčicové semienka
bobkový list
ocot
cukor

Nálev

300 ml
ocot
30 g
cukor
30 g
soľ

postup

Umyjeme očistené huby a väčšie huby prekrojíme. Povaríme ich krátko spolu s papričkou v sladkokyslom náleve, ktorý si pripravíme z vody, octu, pokrájanej cibule, cukru, zo soli, bobkového listu, horčičných semienok a celého čierneho korenia. Potom ich naberačkou vyberieme, dáme do očistených pohárov aj s kúskami cibule a zalejeme vriacim nálevom. Uzatvoríme poháre a pod prikrývkou necháme vychladnúť.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG indukcia
Príručka pre začiatočníkov: varíme na indukcii
Ľudia sa často „boja“ noviniek. Podobne je to aj pri indukčných varných paneloch, napriek tomu, že ich...
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.