Zeleninová torta
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
karfiol
100
g
mrkva
100
g
petržlen
50
g
zeler
50
g
kaleráb
100
g
hrach
trochu
soľ
3
ks
vajce
trochu
mleté čierne korenie
25
g
hladká múka
1
ks
tuk na vymastenie
postup
1.
Karfiol uvaríme v osolenej vode a rozoberieme na malé ružičky. Ostatnú zeleninu, okrem hrášku, uvaríme v osolenej vode a pokrájame na malé kocky. Potom hrášok, karfiol a ostatnú zeleninu premiešame s vajcami,mletým čiernym korením, hladkou múkou a soľou.
2.
Bábovkovú alebo tortovú formu vymastíme tukom a vysypeme detskou krupicou. Do formy natlačíme pripravenú zmes, vrch prikryjeme alobalom a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečenú tortu vyklopíme na misu a ozdobíme zeleninou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.