Bravčové medailóniky s feniklom
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2
PL
pikantný kečup
1
KL
majorán
trochu
maslo
2
ks
fenikel
2
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
trochu
ocot
postup
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne. Mierne naklepeme, osolíme, potrieme kečupom, posypeme majoránom. Opekáme na rozohriatom masle z oboch strán asi po 8 minút. Počas opekania teplotu znížime a rezne často obraciame. Fenikel očistíme, umyjeme, rozrežeme a vykrojíme tvrdú časť. Nakrájame ho na štvrtky a v slanej vode s trochou octu varíme 15 minút. Vo výpeku z mäsa opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno. Pridáme uvarený fenikel, pretlačený cesnak, osolíme a prikryté dusíme 20 minút. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.