Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Jablková bublanina

24
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
jablko
8 PL
polohrubá múka
8 PL
kryštálový cukor
1 balíček
kypriaci prášok
50 ml
olej
4 ks
vajce
tuk a múka na plech

postup

1.
Cukor s vajciami vyšľaháme do penista. Postupne pridáme múku s práškom do pečiva a olej. Očistíme jablká, nakrájame ich alebo ich môžeme aj nastrúhať a nakoniec vmiešame do cesta.
2.
Všetko to vlejeme do vymastenej a múkou posypanej formy. Bublaninu nakoniec pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút. Podávame posypané práškovým cukrom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Raw quinoa s mangom
Spravte si sladký raw Valentín
Spravte si sladký raw Valentín
Skúšala som zjesť dlho namočenú surovú quinou, ale nechutila mi teda o nič viac ako múka. Neodolala som však ďalšiemu...
Sladký sendvič z lásky
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Upečte z lásky niečo dobrého. Veď láska ide cez žalúdok.
Fotorecept: Mexický guláš
Top recepty za mesiac január
Top recepty za mesiac január
Každý mesiac pribúdajú do našej databázy receptov, krásne a hlavné chutné recepty. Vybrali sme podľa nás najkrajšie...