Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Jablková bublanina

torticka2
torticka2
24
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
jablko
8 PL
polohrubá múka
8 PL
kryštálový cukor
1 balíček
kypriaci prášok
50 ml
olej
4 ks
vajce
tuk a múka na plech

postup

1.
Cukor s vajciami vyšľaháme do penista. Postupne pridáme múku s práškom do pečiva a olej. Očistíme jablká, nakrájame ich alebo ich môžeme aj nastrúhať a nakoniec vmiešame do cesta.
2.
Všetko to vlejeme do vymastenej a múkou posypanej formy. Bublaninu nakoniec pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút. Podávame posypané práškovým cukrom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...