Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Jablková bublanina

torticka2
torticka2
24
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
jablko
8 PL
polohrubá múka
8 PL
kryštálový cukor
1 balíček
kypriaci prášok
50 ml
olej
4 ks
vajce
tuk a múka na plech

postup

1.
Cukor s vajciami vyšľaháme do penista. Postupne pridáme múku s práškom do pečiva a olej. Očistíme jablká, nakrájame ich alebo ich môžeme aj nastrúhať a nakoniec vmiešame do cesta.
2.
Všetko to vlejeme do vymastenej a múkou posypanej formy. Bublaninu nakoniec pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút. Podávame posypané práškovým cukrom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...
Mrkvová nátierka bez masla a syru
Zdravé desiate a chutné recepty nie len pre deti
Zdravé desiate a chutné recepty nie len pre deti
Predpokladáme, že aj vy riešite každý deň problém, akú desiatu pripraviť. Aby ste vy, aj vaše deti nejedávali stále to...
Dusená opražená ryža
Vyznáte sa v ryži?
Vyznáte sa v ryži?
Skôr ako sa vyberiete do obchodu na nákupy, mali by ste vedieť, ktorá ryža sa na čo používa. Podľa tvaru sa rozdeľuje...