Pečená zelenina
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hrubá múka
500
ml
mlieko
21
g
droždie
2
ks
vajce
štipiek
soľ
500
g
hlávková kapusta
trochu
olej
postup
1.
Najskôr si vyrobíme cesto. Zmiešame všetky ingrediencie okrem hlávkovej kapusty. Cesto vymiesime a necháme približne 30 minút kysnúť.
2.
Kým nám kysne cesto, pripravíme si kapustu. Nakrájame ju na rezančeky. Zamiešame dokopy cesto spolu s kapustou a rozotrieme ho na vymastený a posypaný plech. Najlepšie s vyšším okrajom. Cesto prikryjeme utierkou a necháme ešte aspoň 10 minút kysnúť.
3.
Pečieme pri teplote 180 stupňov až dokým zeleninové cesto nesčervenie.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.