Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočná plnka

dobruchut.sk
dobruchut.sk
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
sendvič
10 ks
vajce
200 g
bravčové mäso
vývar
200 g
údené mäso
200 g
Hera
soľ
korenie
muškátový kvet
žíhľava

postup

Sendvič nakrájame na kocky a dáme do hlbšej misy. Rozpustíme 100 g Hery, ktorú polejeme kocky sendviča v mise. Bravčové a údené mäso tiež nakrájame na kocky a spolu s bylinkami pridáme do misy. Do malého množstva vývaru vidličkou zašľaháme žĺtky, pridáme korenie, soľ a muškátový kvet. Nalejeme do misy k mäsu a sendviču. Na záver zľahka vmiešame sneh ušľahaný z bielkov. Všetko dáme do tukom vymasteného pekáča a zvoľna pečieme. Veľkonočnú plnku podávame teplú so zeleným šalátom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...