Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočná plnka

dobruchut.sk
dobruchut.sk
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
sendvič
10 ks
vajce
200 g
bravčové mäso
vývar
200 g
údené mäso
200 g
Hera
soľ
korenie
muškátový kvet
žíhľava

postup

Sendvič nakrájame na kocky a dáme do hlbšej misy. Rozpustíme 100 g Hery, ktorú polejeme kocky sendviča v mise. Bravčové a údené mäso tiež nakrájame na kocky a spolu s bylinkami pridáme do misy. Do malého množstva vývaru vidličkou zašľaháme žĺtky, pridáme korenie, soľ a muškátový kvet. Nalejeme do misy k mäsu a sendviču. Na záver zľahka vmiešame sneh ušľahaný z bielkov. Všetko dáme do tukom vymasteného pekáča a zvoľna pečieme. Veľkonočnú plnku podávame teplú so zeleným šalátom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...