Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Veľkonočná plnka

dobruchut.sk
dobruchut.sk
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
sendvič
10 ks
vajce
200 g
bravčové mäso
vývar
200 g
údené mäso
200 g
Hera
soľ
korenie
muškátový kvet
žíhľava

postup

Sendvič nakrájame na kocky a dáme do hlbšej misy. Rozpustíme 100 g Hery, ktorú polejeme kocky sendviča v mise. Bravčové a údené mäso tiež nakrájame na kocky a spolu s bylinkami pridáme do misy. Do malého množstva vývaru vidličkou zašľaháme žĺtky, pridáme korenie, soľ a muškátový kvet. Nalejeme do misy k mäsu a sendviču. Na záver zľahka vmiešame sneh ušľahaný z bielkov. Všetko dáme do tukom vymasteného pekáča a zvoľna pečieme. Veľkonočnú plnku podávame teplú so zeleným šalátom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...