Pridať recept

Šťavnaté kuracie plátky

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
soľ
mleté čierne korenie
4 PL
tatárska omáčka
2 strúčiky
cesnaku
hladká múka
4 PL
olej

postup

1.
Kuracie prsia nakrájajte na 2 cm hrubé plátky. Osoľte a okoreňte.
 
2.
Premiešajte mäso s tatárskou omáčkou Hellmann’s a s prelisovaným cesnakom. Môžete ho dať na 30 minút do chladničky, mäso bude potom jemnejšie a šťavnatejšie.
3.
Na panvici zohrejte olej. Plátky kuraťa zľahka obaľte z obidvoch strán v múke a vypražte z obidvoch strán do zlatista (cca 3 minúty z každej strany).
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
16.2.2020 16:31 | |
+1 -6
Mňam mňam :)