Rezance na taliansky spôsob
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
široké rezance
štipiek
soľ
trochu
olej
1
ks
cibuľa
150
g
huby
150
g
párky
3
PL
ostrý kečup
100
g
tvrdý syr
postup
Cestovinu uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, scedíme, pokvapkáme olejom a dobre premiešame. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na rozohriatom oleji, pridáme očistené huby nakrájané na plátky, párky nakrájané na kolieska, opražíme, prikryjeme a dusíme domäkka. Potom pridáme ostrý kečup, oregano, osolíme a niekoľko minút povaríme. Nakoniec hubovú zmes vmiešame do cestovín, primiešame postrúhaný syr a premiešame. Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.