Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Liaty koláč s tvarohom

dobruchut.sk
dobruchut.sk
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva
1 hrnček
kryštálový cukor
1/2 hrnčekov
olej
1 ks
vajce
1 hrnček
mlieko
1 PL
kakao
2 PL
mlieko

Plnka

500 g
tvaroh
2 ks
vajce
kryštálový cukor
vajce
250 ml
mlieko
vanilkový puding
ovocie

postup

Všetky suroviny na cesto okrem kakaa a 2 lyžíc mlieka zmiešame. 2/3 cesta nalejeme na plech (30 krát 40 cm) roztrieme po celej ploche (plech predtým vymažeme tukom a vysypeme múkou). Všetky suroviny na plnku okrem ovocia rozmiešame na hladkú hmotu. Na cesto vylejeme tvarohovú hmotu, na ňu poukladáme kúsky ovocia a mierne ho zatlačíme do tvarohu. Do zvyšného cesta zamiešame kakao a 2 PL mlieka a natrieme na tvaroh s ovocím. Pečieme pri 190°C asi 40 minút. Krájame vychladnuté.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...