Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Liaty koláč s tvarohom

dobruchut.sk
dobruchut.sk
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva
1 hrnček
kryštálový cukor
1/2 hrnčekov
olej
1 ks
vajce
1 hrnček
mlieko
1 PL
kakao
2 PL
mlieko

Plnka

500 g
tvaroh
2 ks
vajce
kryštálový cukor
vajce
250 ml
mlieko
vanilkový puding
ovocie

postup

Všetky suroviny na cesto okrem kakaa a 2 lyžíc mlieka zmiešame. 2/3 cesta nalejeme na plech (30 krát 40 cm) roztrieme po celej ploche (plech predtým vymažeme tukom a vysypeme múkou). Všetky suroviny na plnku okrem ovocia rozmiešame na hladkú hmotu. Na cesto vylejeme tvarohovú hmotu, na ňu poukladáme kúsky ovocia a mierne ho zatlačíme do tvarohu. Do zvyšného cesta zamiešame kakao a 2 PL mlieka a natrieme na tvaroh s ovocím. Pečieme pri 190°C asi 40 minút. Krájame vychladnuté.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...