Pridať recept

Vyprážané pikantné kuracie stehná

Vyprážané pikantné kuracie stehná
Zdroj: vegetarianka3

ingrediencie

4 ks
kuracie stehno
5 dl
mlieko
4 strúčiky
cesnaku
soľ
2 ks
štipľavá paprička
hladká múka
2 ks
vajce
petržlenová vňať
strúhanka
tuk na vyprážanie
citrónová šťava

postup

1.
Stehná umyjeme a vložíme na 4 hodiny do mlieka, v ktorom sme rozmiešali nadrobno posekané štipľavé papričky a cesnak rozotretý so soľou.
 
2.
Potom ich obalíme múkou, vajcami a strúhankou, do ktorej pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať. Obalené stehná vyprážame na miernom ohni z obidvoch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 zásadné kroky pre dokonalé pečené kura
Rovnomerne prepečené a šťavnaté kura s chrumkavou kožou je výsledkom troch pravidiel. Poznáte ich?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
Sociálne siete nevynechávajú ani oblasť varenia a prípravy jedál. Viete, ako jednoducho vybrať šľachu...
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...