Rajčiaky plnené vlašským šalátom
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
paradajka
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať
Vlašský šalát
300
g
zemiaky
250
g
šunka
2
ks
vajce
100
g
bravčové pečené stehno
5
ks
kyslá uhorka
3
ks
jablko
2
PL
ocot
trochu
soľ
trochu
mleté biele korenie
1
PL
sójová omáčka
150
g
majonéza
postup
1.
Rajčiny si umyjeme a zrežeme z nich vršok. Vnútro vyberieme, osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú paradajku naplníme vlašským šalátom.
2.
Vlašský šalát: Uvarené zemiaky v šupke ošúpeme, pokrájame na malé rezance, pridáme k nim šunku, pokrájané pečené mäso, kyslé uhorky, jablká a vajcia uvarené natvrdo. Všetky suroviny sú pokrájané nadrobno. Dobre premiešame, pridáme ocot, mleté biele korenie, soľ, sójovú omáčku. Pridáme k zmesi majonézu a necháme v chlade odležať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.