Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Nepečený tvarohový koláč

deni.kajosova
deni.kajosova
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 tégliky
smotana na šľahanie
2 balíčky
tvaroh hladký
2 balíčky
vanilkový cukor
šálok
kryštálový cukor
1 ks
citrón
1 balíček
broskyňový kompót bez šťavy
2 balíčky
BeBe keksy
1 ks
malé maslo
1 PL
med
hrozno vsetky druhy

postup

Najskôr si urobíš korpus. Rozmixuj keksy, pridaj zmäknuté maslo a med. Zmes vysyp na dno formy a prstami pozatláčaj. Potom daj do chladničky. Rozmixuj tvaroh, všetok cukor, nastrúhanú kôru a pár kvapiek z citróna a vlej do misy. Teraz vyšľahaj šľahačku, pridaj ju do misy a jemne zamiešaj kompót. Všetko vylej do formy, vyzdob hroznom a daj aspoň na 2 - 3 hodiny do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...