Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečený tvarohový koláč

deni.kajosova
deni.kajosova
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 tégliky
smotana na šľahanie
2 balíčky
tvaroh hladký
2 balíčky
vanilkový cukor
šálok
kryštálový cukor
1 ks
citrón
1 balíček
broskyňový kompót bez šťavy
2 balíčky
BeBe keksy
1 ks
malé maslo
1 PL
med
hrozno vsetky druhy

postup

Najskôr si urobíš korpus. Rozmixuj keksy, pridaj zmäknuté maslo a med. Zmes vysyp na dno formy a prstami pozatláčaj. Potom daj do chladničky. Rozmixuj tvaroh, všetok cukor, nastrúhanú kôru a pár kvapiek z citróna a vlej do misy. Teraz vyšľahaj šľahačku, pridaj ju do misy a jemne zamiešaj kompót. Všetko vylej do formy, vyzdob hroznom a daj aspoň na 2 - 3 hodiny do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...