Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečený tvarohový koláč

deni.kajosova
deni.kajosova
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 tégliky
smotana na šľahanie
2 balíčky
tvaroh hladký
2 balíčky
vanilkový cukor
šálok
kryštálový cukor
1 ks
citrón
1 balíček
broskyňový kompót bez šťavy
2 balíčky
BeBe keksy
1 ks
malé maslo
1 PL
med
hrozno vsetky druhy

postup

Najskôr si urobíš korpus. Rozmixuj keksy, pridaj zmäknuté maslo a med. Zmes vysyp na dno formy a prstami pozatláčaj. Potom daj do chladničky. Rozmixuj tvaroh, všetok cukor, nastrúhanú kôru a pár kvapiek z citróna a vlej do misy. Teraz vyšľahaj šľahačku, pridaj ju do misy a jemne zamiešaj kompót. Všetko vylej do formy, vyzdob hroznom a daj aspoň na 2 - 3 hodiny do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...