Pridať recept

Prírodné bravčové rebierka so šampiňónmi

Prírodné bravčové rebierka so šampiňónmi
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

4 ks
bravčové rebierko
20 g
masť
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
rasca
20 g
hladká múka
40 g
masť
40 g
cibuľa
1 konzerva
šampiňóny

postup

1.
Rebierka na okraji narežeme, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Na teflónovej grilovacej panvici na rozpálenej masti opečieme rebierka z oboch strán.
 
2.
Opečené rebierka dáme na panvicu, kde sme na rozpálenej masti opražili nadrobno pokrájanú cibuľu spolu s rascou. Zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a dusíme domäkka. Mäso vyberieme a pridáme šampiňóny a trochu ich podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Máte radi šampiňóny? Urobte si ich doma nakladané v oleji
Poznáte nakladaný hermelín však? Lahodný smotanový mäkký syr naložený na pár dní v kvalitnom oleji,...
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!